CoreTalents

Sinds de zomer van 2013 ben ik gecertificeerd als professioneel CoreTalents-Analyst.

CoreTalents wil de wereldwijd erkende standaard zijn voor talentenbepaling.

De CoreTalents-methode is een unieke, zeer accurate manier om je persoonlijkheid op een fundamenteel niveau bloot te leggen ten behoeve van een juiste studie-, beroeps- of baankeuze. Alle CoreTalents samen geven een beeld van je geaardheid, je potentieel en intrinsieke motivatie.

Deze CoreTalents-methode stoelt op meer dan 20 jaar diepte-interviews door de ontwerper van de KernTalenten-methode, Danielle Krekels. Zij ondervroeg meer dan 10.000 ingenieurs & wetenschappers over de hele wereld, psychologen, biologen, juristen en vele anderen. Het is een nauwkeurige, snelle en praktisch bruikbare methode die in mijn praktijk zeer gewaardeerd wordt. Het aansluitende gestructureerde diepte-interview verheldert de ontwikkeling en de beïnvloeding van de omgeving.

Essentie van de CoreTalents-methode?
Iedereen is kind geweest en ieder kind speelt.
Tijdens de kindertijd kies je onbewust voor speelgoed/spelletjes/interesses/activiteiten die bij je passen. Wat jij als kind tussen 4 – 12 jaar al dan niet leuk vond, vormt de basis om jouw unieke CoreTalents-profiel te bepalen.
Het geheel van de CoreTalents vormt daarmee de ‘blauwdruk’ van je persoonlijkheid, met al je sterktes en zwaktes, je al dan niet ontwikkeld potentieel en je intrinsieke motivatie om ermee aan de slag te gaan.