Assessment van aangeboren KernTalenten

Er zijn momenten in een leven waarop een systematisch ontdekkingstocht naar de eigen grondmotieven en mogelijkheden van betekenis is. Wat is de rode draad in mijn leven? Wat is de kern van mijn persoonlijkheid, mijn aard, wat motiveert mij, hoever strekt zich mijn potentieel? Hoe heeft mijn persoonlijke geschiedenis mij gevormd en wat betekent dit voor mijn toekomst en mijn huidige situatie?
Wanneer een persoon op deze wijze stil wil staan bij zichzelf, is een assessment volgens de CoreTalents-methodiek een goede keus.

veelkleurigheidvanverschillen

Een CoreTalents-onderzoek bestaat uit:

  • Een intakegesprek waarin we samen de vraag verkennen en afspraken maken voor het vervolg
  • Een sessie van vier uur waarin je je eigen KernTalenten in kaart brengt
  • Een diepte-interview
  • Een uitgebreid, persoonlijk op maat gemaakt verslag
  • Relevante thema’s vinden
  • Het omzetten van de uitkomsten in besluiten en plannen voor de toekomst
Algemene info

Vijf tot zes sessies

Tien tot twaalf gespreksuren (verdeeld over de sessies)

Doorlooptijd drie maanden

Ervaringen

Na jaren dobberend, niet wetende welke kant ik op wilde, durfde ik dankzij de Kerntalenten-analyse eindelijk knopen door te hakken. Met mijn KernTalenten aan boord, vaar ik nu onder vol zeil weer koers.

Dank je wel Janny! Het is echt heel spannend om vanuit de kennis over mijn KernTalenten keuzes te maken!” – Caecilia | Opera-regisseur en cultureel ondernemer

Het ontdekken van mijn CoreTalents heeft ervoor gezorgd dat ik een completer beeld van mezelf heb gekregen. Ik kan daardoor mijn doelen beter stellen, mijn focus is duidelijker geworden en ik steek minder energie in mijn minder ontwikkelde talenten. Dat laat ik graag aan anderen over.
– Mascha | Loopbaanprofessional

Om inzicht te krijgen in je (kern)talenten heb ik als loopbaanadviseur en studie- en beroepskeuze consultant al vele verschillende persoonlijkheidstesten en andere opdrachten zelf gedaan en ook door mijn cliënten laten maken.

De methode van CoreTalents springt daar bijzonder positief uit. Niet alleen is de opzet eenvoudig, maar de uitkomst is echt verbluffend treffend.

Een mooi instrument, niet in de laatste plaats door de duidelijke, rustige en aimabele toelichting van Janny van Zuylen. Enorm bedankt daarvoor! – Dick Maat | Studie- en beroepskeuze consultant en loopbaanadviseur

Door de Kerntalentenmethode vielen veel puzzelstukjes op hun plaats. De meerwaarde lag voor mij in de bespreking met Janny. Hierdoor kreeg ik nieuwe inzichten en een helder kompas voor deze spannende fase in mijn leven. Janny, heel erg bedankt! – Els Dekker | Management- en loopbaanadviseur

Ik heb een vrij chaotische loopbaan en de CoreTalents-test liet mij op een verrassende manier zien waar mijn kwaliteiten liggen. Zo kan ik met een gerichte visie naar de volgende stap in mijn carrière op zoek.
– Thamar | Activiteitenbegeleider GGZ

De coaching bij Janny gaf heel heldere inzichten. Diep van binnen herkende ik het wel, maar ik kon dit niet richten. CoreTalents gaf me grip hierop en maakte mijn te nemen stappen concreet. Ze gaf me, soms ook met terugwerkende kracht, inzicht in mijn handelen en hoe ik dat kon vertalen naar doen én laten in de toekomst. Het heeft mijn pad minder hobbelig gemaakt. – Anook | Beeldend kunstenaar